Shoppen

Vroeger, zo'n twintig jaar geleden ging je naar "de stad", waarmee dan Eindhoven werd bedoeld. Tegenwoordig is dat met het grote winkelaanbod in Valkenswaard niet meer nodig. Van dames- en herenkleding tot luxe parfumeriezaken. Van een klein origineel cadeau tot een bestseller. U vindt het in Valkenswaard. Valkenswaard staat niet alleen bekend om de prachtige natuurgebieden. Het staat ook in de wijde omtrek bekend als het winkelhart van de Kempen. Met maar liefst 5 winkelgebieden is het aanbod aan winkels dan ook erg groot in Valkenswaard.

Zo vindt u niet alleen 3 winkelstraten, De Leenderweg, De Eindhovenseweg en De Corridor, maar ook twee overdekte winkelcentra, De Kerverij en De Valkenstaete. Daarnaast zijn er ook nog diverse winkels gevestigd in Dommelen en buiten het centrum. Een gezellige markt met vele terrasjes en diverse mogelijkheden om te genieten van een heerlijk kopje koffie maken het centrum van Valkenswaard uitermate geschikt voor een leuk dagje winkelen.

Openingstijden:

Op maandagmorgen zijn de meeste, maar niet alle, winkels in Valkenswaard gesloten tot 13.00 uur.

Op vrijdagavond kunt u juist langer doorgaan met shoppen want dan is het koopavond en sluiten de winkels pas om 21.00 uur.

De meeste winkels sluiten dagelijks om 18.00 uur, op zaterdag om 17.00 uur

Bijzondere sluitingstijden:
5 december winkels gesloten om 17:00 i.v.m. Pakjesavond
24 december winkels gesloten om 17:00 i.v.m. Kerstavond
25 + 26 december winkels gesloten i.v.m. Kerst
31 december winkels gesloten om 17:00 i.v.m. OudjaarsavondĀ 

VVV Nederland Tourist Information
© 2014 VVV Valkenswaard